Reviews


4 stars after 421 reviews
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk gegeten! 2/21/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Nvt 2/20/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/16/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten. Ruim voldoende en het vlees was super mals. Dank! 2/15/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Haal al vanaf de opening eten bij bamihuisje en de kwaliteit is in al die jaren fantastisch gebleven. Bert 2/13/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Waarom het Engels in de site. Doe het Engels en Nederlands of alleen Nederlands. Verder was het eten top. 2/12/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top! Zoals altijd eigenlijk 👍 2/11/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Binnen een half uur bezorgd ondanks het slechte weer en de lekkerste babi pangang van Den Haag 2/10/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/9/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/8/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Waardeloos meer dan een uur gewacht, geen service, bezorger laat naar hem toe komen ipv naar de persoon die het heeft besteld. Geen eten gehad 2/7/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/7/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd gelijk en op tijd 2/6/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/2/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het is niet meer de bami die ik bij jullie gewend ben de smaak is anders en het is heel erg vies Dus koop hier niet meer 1/30/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Deze keer ben ik minder positief. Niet over de kwaliteit van het eten, maar ik kreeg het bestelde bijna koud! Dat is mij niet eerder overkomen! 1/29/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, al jaren eten van bamiehuisje. Gewoon goed en lekker. 1/28/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
eenvoudige loempia, maar smaakte perfect 1/27/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed 1/27/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/26/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd OK. Behalve de bamiloempia. Die is afschuwelijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/26/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer grandioos. 1/24/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijk eten! bestel hier daarom ook regelmatig. 1/23/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
delivery costs too high 1/20/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Veelste duur grote bak bami voor 15 euro tevens wat er in most zitten was veelste weinig en van z.on bak moet je met meerdere mensen eten kortom voel me opgelicht This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/19/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en royale porties. Sinds een lange tijd weer op tijd bezorgd. 1/16/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/12/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde veel te lang voordat het er was dus was koud . 1/11/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
geen klachten, alles OK. ik geef nooit 5 sterren, 4 is mijn maximum 1/11/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten weer! Bamihuisje is al jaren vertrouwd en consequent qua smaak! 1/11/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/2/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kleine porties ook al hadden we 5,50 euro betaald voor een groot portpie 1/2/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heb diverse gerechten mogen eten van het bami huisje maar het blijft een perfecte kwaliteit houden goed werk mensen 12/31/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/29/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/28/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Geen 12/28/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk warm eten en ruim op tijd bezorgd!!! Top!! 12/27/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/27/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten, wel iets te weinig eten voor de prijs. 12/24/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heb weer gesmuld van jullie lekkere eten 12/21/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Snelle levering en we hebben heerlijk gegeten 12/21/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Normaal is heten eten heerlijk maar deze keer viel het tegen. Was niet erg warm en te weinig saus. Levering duurt te me iets te lang. Jammer 12/18/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
weer prima 12/16/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het jammer dat bij elk gerecht weer een bak bami/nasi moet worden genomen . Grote bakken en te veel voor twee oudere personen. Het zou beter, prettiger, zijn wanneer gekozen kan worden voor één bak bij twee gerechten. 12/16/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Normaal klopt de geschatte bezorgtijd wel, maar nu duurde het iets meer dan 2 uur. Na anderhalf uur wachten gebeld, het was onderweg werd er gezegd. duurde toch nog een half uur. eten was wel lekker 12/16/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
eten kwam meer dan een half uur telaat. waardoor iemand zonder eten het huis uit moest. Erg jammer 12/11/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na 2 uur wachten en 2x bellen is het eten van €75,00 eindelijk koud gearriveerd. Wat een zooitje zeg!! Ik ben een vaste klant maar denk dat het nu de laatste keer is. Koude en smakeloze hap! Zonde van het geld. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/8/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heel erg lekker!! 12/7/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/1/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bami en nasi met geroosterd spek besteld. En hij was vandaag uitstekend. Ook de inhoud van het bakje met spek was goed gevuld. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/1/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fijne bezorger en genoten van het eten. Super. 11/29/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/29/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat in de sui kau soep maar 2 balletjes met garnalen inzaten terwijl je der best wel duur voor betaald verder was het eten lekker 11/28/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Duurde wel iets langer voor het eten er was. Was ook niet heel warm meer. De gerechten op zich waren prima. 11/25/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wij bestellen er al jaren, altijd lekker en goed. Klasse eten. 11/25/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heel erg jammer, dat het ruim 1,5 uur duurde (45 min was gezegd). Het eten was niet warm en daardoor droop het vet uit de loempia’s. Niet echt lekker helaas. 11/21/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/21/2019
Bamihuisje 4 stars after 421 reviews
Bamihuisje