Reviews


4 stars after 876 reviews
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker! 12/1/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer erg lekker en op tijd aangeleverd. Voor het eerst was er een klein foutje in geslopen; slechts drie stokjes saté terwijl er voor 4 op de rekening stond. Na al die jaren probleemloos bestellen vinden wij dat niet erg! 12/1/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
ik ben altijd wel tevreden maar deze keer duurde het wel 1 uur en 50 minuten voor er werd bezorgd. Voor de rest top ... een fooi heb ik al aan de bezorger gegeven. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
we moesten behoorlijk wat langer wachten dan aangegeven; maar het eten as heerlijk !! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten is lekker maar bijna 2 uur op gewacht. Dat vind ik echt niet kunnen! 11/28/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heb alleen 2 x bezorg kosten betaald 11/28/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/24/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/24/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/23/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/23/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet alleen het eten is perfect ook waren ze zo vriendelijk het eten toch te bezorgen nadat ik per ongeluk afhalen had opgegeven. Dank u wel voor uw begrip. We hebben lekker gegeten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/21/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorger was een half uur te laat en vertelde dat jullie er mee gaan stoppen omdat de eigenaar er geen zin meer in heeft. Vond ik niet zo netjes. 11/19/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk 11/18/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service, al sinds 2007 een vaste klant en nooit een probleem gehad. Lekker vers en warm geleverd. 11/16/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bami loempia was te vet. Na ff bellen, direct nieuwe gebracht! Dikke 10 11/16/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk en lekker warm. Geweldig. 11/16/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/16/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles goed !!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten, bezorgtijd iets langer dan vermeld maar begrijpelijk rond etenstijd en goede website! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was erg lekker en meer dan genoeg, maar de bezorger was wel een kwartier te laat. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk op tijd en heerlijk eten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik vind het jammer en spijtig dat je iets besteld en dat er staat binnen 45 minuten wordt het geleverd. Ik heb mijn bestelling pas na 2 uur gekregen en het eten was koud. Dus slechte service en ik vind dat je dan korting hoort te krijgen of misschien wel het hele bedrag terug. Want een kwartier te laat kan gebeuren maar niet pas na 2 uur aankomen. Eten was verder lekker maar wel koud, dus heb ik moeten opwarmen. Ik hoop dat jullie hier iets aangaan doen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/14/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas was het eten vrijwel koud! 11/14/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
VAAK ERG GOED, MEESTAL BEHOORLIJK GOED LIGT VOLGENS MIJ AAN DE DIENST DOENDE KOK ERG JAMMER DAT MEN NOOIT DE OPMERKINGEN LEEST, BESTELLING WORD GEWOON KLAKKELOOS BEREID ZONDER REKENING TE HOUDEN MET DE OPMERKING. 11/13/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 11/12/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/11/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten. Dankjewel! 11/11/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke gerechten, snel bezorgd! 11/9/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Babipangang ketjap, fouyonghai kip en garnalen, rijsttafel surindo en tomatensoep, kip sate, chinese bami, nasi en bami was super. Alleen de kleine loempiaatjes waren helemaal zacht. Bezorging was snel. 10min eerder dan verwacht. Bamihuisje is voor mij al zeker 12 jaar super!! Voor overwerk en thuis bezorgd. 11/9/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten goed, bezorging goed, een fijn afhaal restaurant om te halen of bestellen. 11/9/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Echt SUPERLEKKER eten!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/8/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het heerlijke eten werd op tijd, vers en op goede temperatuur bezorgd. Wij zijn weer tevreden. Met dank aan de bezorger die het eten op afstand aanreikte. 11/7/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Order very late and special instructions not followed. Duck was dry and hard 11/7/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/7/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Om half zeven besteld en rond kwart over acht bezorgt. Dat is wel heel lang wachten als je honger hebt... We kregen te horen dat het druk was en de bezorger was naar de verkeerde straat gereden, hij maakte wel netjes zijn excuses. 11/7/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
In mijn herinnering was het vroeger lekkerder, aan de vette en zoute kant. Ruime porties! 11/6/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en alles zeer goed verzorgd 11/5/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk zoals altijd. Al jaren BAMIEHUISJE. zalig. En de bezorging super snel. En de bezorger een schat. Heerlijk gegeten. 11/5/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/5/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer goed van smaak en bezorging was ook prima en op de gevraagde tijd. Aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bedankt voor het als nog de bestelling te bezorgen 10/31/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Babi pangang redelijk, maar de drie groentegerechten niet (waarschijnlijk niet vers, vooral bij garnalen met groente was de groente papperig). Broodje met vis is niet geleverd, ook niet na email mijnerzijds. Is ook niet terugbetaald. 10/30/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Laat bezorgd maar wel heel lekker 10/30/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 10/28/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was weer grandioos. 10/28/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima adres voor lekkere maaltijden This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk en vers eten. Ik haal graag bij ons Bamihuisje This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Schrok me rot dat ik voor de 2 chinese groenten loempia s 4.40 moest betalen ..wat een kleine dingen zeg. Net zo groot als een vietnamese loempiaatje .. Dan kan je beter de Bami of de Chinese Kip Tauge loempia nemen. Belachelijke prijs This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had Chinese/indische bami besteld maar kreeg Surinaamse bami erbij helaas. De nasi was saai met doperwten en wortel die niet vers waren. Geen prei of ei. Roti en babi Pangang waren heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat we lang op de bestelling moesten wachten. Maar we hebben heerlijk gegeten. Gaan we zeker nog een keer doen 10/24/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
10/24/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2020
Bamihuisje/Surindo 4 stars after 876 reviews
Bamihuisje/Surindo