Reviews


4 stars after 905 reviews
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/8/2022
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer héérlijk 😋 Tot snel wéér. Trouwens leuke bezorger. Mag mee eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/7/2022
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk lekker warm en de bezorger is vriendelijk niks op aan te merken 7/29/2022
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/25/2022
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk !! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker. Blij dat ze open zijn. Al jaren bij bamiehuisje. Gewoon goed. Bezorger schat. 7/23/2022
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 7/20/2022
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kip kerrie kipfilet besteld met nasi de bak nasi was kleiner dan de bak met kop kerrie dus kwam rijst te kort verder super lekker zoals altijd alleen kroepoek niet deze was geen verse maar in een zak en keihard This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/17/2022
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer als vanouds 7/16/2022
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/14/2022
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2022
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/8/2022
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer geweldig en zeker als je terug bent van een week Italiaans eten. Heerlijk 7/8/2022
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Echt TOP This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen opmerkingen 7/2/2022
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste keer rotti besteld en vandaag sate ajam. Geloof me. Jullie zijn mijn favoriet. Alles even fris en lekker. 6/24/2022
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was warm en heerlijk. Snelle bezorging en vriendelijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk en voor herhaling vatbaar 6/17/2022
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De nasi was niet wat ik van jullie gewend was, .raar luchtje en was smakeloos. De tjap tjoy was prima. Hoop dat jullie bami beter is anders hou ik het voor gezien. 6/7/2022
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Blij dat het Bamihuisje weer geopend is. Vlot geleverd, goede kwaliteit, lekker en ruime porties. 5/28/2022
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als vanouds Ray, super dat jullie terug zijn. Goed voedsel tegen prima prijzen. 5/27/2022
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Even wennen aan het niet halen en het nog ontbreken van chinees eten 5/26/2022
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was super lekker zeker voor herhaling topppppppp 5/20/2022
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zó blij dat jullie weer open zijn! Supersnel bezorgd en heerlijk. Hoop dat jullie de menukaart verder uitbreiden. 5/6/2022
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was er ruim op tijd, hoeveelheid meer dan genoeg. Smaak boven verwachting en ik zag alleen maar happy gezichten bij mij aan tafel :) 4/28/2022
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was lekker. Goed dat jullie weer terug zijn This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker! 12/1/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer erg lekker en op tijd aangeleverd. Voor het eerst was er een klein foutje in geslopen; slechts drie stokjes saté terwijl er voor 4 op de rekening stond. Na al die jaren probleemloos bestellen vinden wij dat niet erg! 12/1/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
ik ben altijd wel tevreden maar deze keer duurde het wel 1 uur en 50 minuten voor er werd bezorgd. Voor de rest top ... een fooi heb ik al aan de bezorger gegeven. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
we moesten behoorlijk wat langer wachten dan aangegeven; maar het eten as heerlijk !! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten is lekker maar bijna 2 uur op gewacht. Dat vind ik echt niet kunnen! 11/28/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heb alleen 2 x bezorg kosten betaald 11/28/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/24/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/24/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/23/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/23/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet alleen het eten is perfect ook waren ze zo vriendelijk het eten toch te bezorgen nadat ik per ongeluk afhalen had opgegeven. Dank u wel voor uw begrip. We hebben lekker gegeten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/21/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorger was een half uur te laat en vertelde dat jullie er mee gaan stoppen omdat de eigenaar er geen zin meer in heeft. Vond ik niet zo netjes. 11/19/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk 11/18/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service, al sinds 2007 een vaste klant en nooit een probleem gehad. Lekker vers en warm geleverd. 11/16/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bami loempia was te vet. Na ff bellen, direct nieuwe gebracht! Dikke 10 11/16/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk en lekker warm. Geweldig. 11/16/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/16/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles goed !!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten, bezorgtijd iets langer dan vermeld maar begrijpelijk rond etenstijd en goede website! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was erg lekker en meer dan genoeg, maar de bezorger was wel een kwartier te laat. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk op tijd en heerlijk eten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik vind het jammer en spijtig dat je iets besteld en dat er staat binnen 45 minuten wordt het geleverd. Ik heb mijn bestelling pas na 2 uur gekregen en het eten was koud. Dus slechte service en ik vind dat je dan korting hoort te krijgen of misschien wel het hele bedrag terug. Want een kwartier te laat kan gebeuren maar niet pas na 2 uur aankomen. Eten was verder lekker maar wel koud, dus heb ik moeten opwarmen. Ik hoop dat jullie hier iets aangaan doen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/14/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas was het eten vrijwel koud! 11/14/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
VAAK ERG GOED, MEESTAL BEHOORLIJK GOED LIGT VOLGENS MIJ AAN DE DIENST DOENDE KOK ERG JAMMER DAT MEN NOOIT DE OPMERKINGEN LEEST, BESTELLING WORD GEWOON KLAKKELOOS BEREID ZONDER REKENING TE HOUDEN MET DE OPMERKING. 11/13/2020
Bamihuisje/Surindo 4 stars after 905 reviews
Bamihuisje/Surindo