Reviews


4 stars after 761 reviews
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/25/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/24/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Portie was wat klein, maar erg lekker 9/24/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Inplaats van bami kregen we nasi maar na 'n telefoontje kregen we snel alsnog de bami...ook zat, ter compensatie, 'n lekker zakje bananenchips bij...dank jullie wel... 9/23/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas was de bami loempia te hard gebakken en 1 was ook kapot broodjes waren wel goed maar zal niet gauw meer bestellen als ik trek heb in een bami loempia 9/23/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/22/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/21/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
alles weer prima in orde This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/20/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/20/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ruim op tijd en zoals altijd weer heerlijk gegeten. De Noe Wor is al jaren m’n favoriete gerecht dus nog steeds een aanrader. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/20/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd bezorgd en super lekker.Complimenten 👍😋 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/20/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima eten. 9/19/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
kwaliteit krijgt één ster, omdat ik niet heb ontvangen wat ik heb besteld! 9/18/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De maaltijd was goed en werd op tijd bezorgd. 9/18/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was weer perfect 9/17/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was weer goed, lekker warm en dus optijd! Top! 9/16/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en goede service, voor herhaling vatbaar. 9/16/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De loempia was helaas aan de koude kant en er was wel erg veel olie/vet in het bakje, jammer. Daardoor was hij minder krokant. 9/15/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top hoor. 9/14/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/12/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was lekker en snel bezorgd 9/11/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
9/11/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/10/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De maaltijd was goed en werd op tijd bezorgd. 9/10/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen 9/9/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten babi pangang was erg lekker en de service was prima. 9/9/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd was het erg lekker en ook nog netjes op tijd! En de bezorgers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik ben wel blij dat je hun nu ook digitaal fooi kan geven!!! 9/8/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/7/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was de nasi koud , al het andere van de rijsttafel was perfect This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/6/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/6/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Gewoon lekker en dat is het al jaren. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/6/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
All good. Except you did not read and follow the request in the comment / note section of my online order 9/5/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
leverancier wilde niet de trap op 9/5/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals goed eten, goede bezorging en goede kwaliteit! 9/5/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/5/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had Javaanse bami besteld maar kreeg nasi bij de moksie. Het was wel lekker maar toch. Verder was er geen moksie saus. 9/4/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was prima. Heerlijk gegeten! 9/3/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nee, was gisteren niet goed. Sate was geen Surinaams was chineese en ik had 2 soorten besteld kreeg 1 soort geldt ook voor de roti. Allebei kip terwijl ik ook lams had besteld en dat allemaal voor 102 euro nee. Ben dit niet gewend van hun. 9/3/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had 2 x nasi sate besteld een kreeg voor een nasi sate. Daarnaast had ik duidelijk aangegeven dat ik sate apart wilde. Helaas was dat ook niet gedaan. Het eten is heel lekker maar jullie mogen wel aan jullie service en wensen van de klant werken 9/3/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het viel allemaal wat tegen! Een andere kok? 9/2/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smakeloze bami en mihoen 9/2/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal is het altijd heel lekker maar mijn bami was oud en hotwing waren niet pittig bestelde nasi en kreeg witte rijst jammer 9/1/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/1/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! We bestellen per jaar vaker bij Bamihuisje. Dit keer een Surindo menu besteld. En dat is eigenlijk nog veel lekkerder! Dus komend jaar gaan we gewoon verder met bij het Bamihuisje bestellen. 8/31/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De Indische rijsttafel is altijd erg goede prijs / kwaliteit, nog niet teleurgesteld, bezorging ook op tijd 8/31/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De aflevertijd was 3 kwartier te vroeg, gelukkig net thuis en de nasi ben ik anders van jullie gewend This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/30/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/30/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekker en mooi op tijd perfect This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/30/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/30/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ben al meer dan 20 jaar klant bij jullie maar zo slecht en smakeloos als het eten gisteren was is echt verschrikkelijk. Bestel nooit meer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/30/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/29/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De roti kip en vegetarische roti waren niet te versmaden. Erg lekker en goed warm. 8/28/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 8/27/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/27/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was erg goed klasse 8/26/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was niet al te heet. 8/25/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
hET WAS ERG LEKKER EN GOED HEET 8/24/2020
Bamihuisje/Surindo 4 stars after 761 reviews
Bamihuisje/Surindo