Reviews


4 stars after 342 reviews
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging binnen een half uur. We hebben genoten van de rijsttafel voor 2. Genoeg voor 3 personen. 10/21/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Geen opmerkingen 10/21/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelde al jaren bij het Bamihuisje. Was heel goed, en toen kwam er (in mijn ogen en volgens mijn smaakpapillen) een mindere periode dus toen een tijd niet meer besteld. Gisteren weer eens geprobeerd en ik was blij verrast, de kwaliteit was weer als vanouds, misschien zelfs nog beter!!!! We hebben met zijn allen echt heerlijk zitten genieten van het eten! 10/18/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
tot nu toe altijd lekker eten 10/14/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk en warm eten gekregen. Ruim op tijd bezorgd!!! Blijft een topper!!! 10/12/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/7/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten. Bezorging duurde erg lang helaas This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/6/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/29/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk!! 9/25/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is altijd super lekker, snel bezorgd (of precies op het tijdstip dat je het vraagt om te bezorgen) en de restjes kan je zo invriezen (de bakjes die ze gebruiken zijn stevig, diepvriesproof en kunnen daarna gelijk de magnetron in)! super, ga zo lekker door! 9/20/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn vrouw vond de bief in zwarte bonensaus aan de hete kant. Ik vond het heel lekker. Geniet elke keer weer van jullie eten. Tot gauw! 9/14/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zoals gewoonlijk weer prima 9/13/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
9/13/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Krijg wat je besteld 9/13/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het geroosterde spek was deze x erg hard geroosterd er waren een hele boel stukjes vlees zwart van kleur en dat proefde je ook jammer is nog nooit voor gekomen er lag ook een hele laag vet in de bakjes de bami en nasi waren wel lekkerhebben jullie soms een andere kok dit is nog nooit ge beurt erg jammer Wel goed op temperatuur en mooi op tijd bezorgd door een nette meneer 9/12/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima. 9/4/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/1/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/1/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/30/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
weer uitstekend 8/28/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 8/28/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was goed en lekker. Bezorging duurde erg lang. Had graag een optie gehad voor een klein beetje groente bij mijn gerecht. Was nu enkel eend + nasi 8/24/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het krokant gebakken spek met bami en nassie was erg lekker de gebakken pisang goreng was ook goed en alles was goed op temperatuur en mooi op tijd bezorgd door een nette meneer 8/23/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was weer gewoon lekker. ga zo door 8/22/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/21/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top ! 8/19/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima! Mooi op tijd en en nog heet op ons bord! Smaakte lekker de bami Singapore. 8/19/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was prima. Maar moesten deze keer erg lang wachten. Bezorger kon onze flat niet vinden, dat hebben we nog niet eerder meegemaakt. Jammer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/18/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/18/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en perfect op tijd bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/18/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk!!! 8/13/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/12/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/11/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het geroosterd spek met bami en nasi was erg lekker Ook de saté saus was lekker goed op temperatuur en mooi op tijd bezorgd door een nette man This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/11/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/6/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten. 8/3/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker! 8/3/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heb al een review geplaatst dat alles prima was, ga zo door 7/31/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/30/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
goed lekker en snel 7/23/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
7/22/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk zoals wij altijd al van het Bamihuisje gewend zijn. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/21/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom goed warm en heerlijk eten!!! Ruim op tijd bezorgd! Ben niet voor niets een vaste klant! Topper!! 7/17/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Loempia niet warm genoeg korst taai smakeloos inhoud geen saus bij nooit meer 7/16/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het gegrilde spek met bami en nasi was weer erg lekker goed op temperatuur en mooi op tijd bezorgd door een nette meneer En de pindasaus was heerlijk tot de volgende x 7/6/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom een lekkere maaltijd. Ruim binnen de afgesproken tijd was de maaltijd afgeleverd. De temperatuur was oké. 7/5/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/5/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging was keurig op tijd. Het eten was heerlijk. De website kan wat overzichtelijker. Zeker de moeite waard om nog een keer te bestellen :) 6/27/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/25/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling, babi pangang met bami kwam op tijd, was nog goed op temperatuur en het vlees was licht knapperig. 6/24/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Mooi op tijd, goed van smaak. 6/22/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het geroosterd spek met bami en nassie was weer erg lekker goed op temperatuur en mooi op tijd bezorgd door een nette meneer. 6/22/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij vinden het vreemd dat we bij een bestelling van € 85 ook nog eens €2 bezorgkosten moeten betalen. Voor zover ik weet doen andere bezorgdiensten dat niet. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De krokant gebakken spek met bami en nasi was erg lekker ook de pinda saus was heerlijk goed op temperatuur en mooi op tijd bezorgd door een nette man This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten waas weer prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De werking van de website zou echt verbeterd moeten worden... huisnummer wordt niet ingevuld en er wordt onnodig meerdere malen gecheckt of op mijn postcode wel wordt bezorgd. Ook switchen tussen Bamihuisje en Surindo levert problemen op... 6/13/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Aardige bezorger peter een zeer nette bezorger lekker eten 6/11/2019
Bamihuisje 4 stars after 342 reviews
Bamihuisje