Reviews


4 stars after 631 reviews
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vér binnen de aangegeven 45 minuten en goed van hitte en smaak ! 7/4/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/3/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Een beetje jammer dat de bezorger eerst 5 min. in zijn auto bezig is met zijn telefoon voordat hij het eten brengt. Hier wordt het eten niet warmer van. 7/3/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/2/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kortingscode werkt al maanden niet. Zo kan ik ook op elke bestelling 5 euroes korting geven. Eten is prima en snel gebracht. Ook goed warm bij aankomst. 7/2/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ipv pikante saus , zoetzure saus Eend was redelijk 7/2/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dat er bijkomende betaalkosten waren, werd wel erg laat in het bestelproces duidelijk - al waren die dan niet hoog. Juist ook omdat het in rekening brengen van zulke kosten niet gebruikelijk is. 7/2/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/1/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/29/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en alles was goed heet. Een echte aanrader. 6/29/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima bestelling ! Snel en makkelijk alhoewel ik wel een zoek functie miste. Aardige bezorger. Op tijd bezorgd en hartstikke lekker ! Bedankt. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was erg waterig en geen smaak aan This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Buitengewoon goed! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/27/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker en snelle bezorging super!! 6/26/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/26/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten zoals altijd toppie 6/25/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon goed en lekker 6/25/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kreeg vandaag ipv. Garnalen, kip. Beetje jammer 6/24/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De extra bami was eigenlijk alleen maar mie 6/22/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het was heerlijk en het werd daardoor met de kinderen eindelijk weer een fijne dag! bEDANKT 6/22/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg jammer dat de kortingscode niet werkte op de website waardoor we de korting van 5 euro misliepen. Na tel. contact hierover kwam men ons NIET tegemoet. Dat betreur ik ten zeerste. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10 minuten te vroeg maar heerlijk gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/21/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/20/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/20/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede bezorging, vriendelijk en op tijd. Eten was zoals altijd lekker en goed van temperatuur 6/19/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima op tijd en heerlijk en warm. 6/19/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Teleurgesteld, de kleine chinese loempia's waren baggervet en nasi yeungchow begint steeds meer op een 'gewone' nasi te lijken... Ben ik beter gewend, Bamihuisje! 6/19/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/18/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was weer zo lekker, heerlijk en super snel bezorgd. Leuke man die bezorger. Vriendelijk. Eten super. 6/17/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kortingscode (5 euro tot 30 juni )werkte niet en bezorgen kost 2 Euro bij een bestelling van ruim 40 euro en iDEAL kost 35 cent. Alle kosten zijn dan wel transparant, maar misschien moet je dit toch anders "aankleden" Het Eten was verder prima en bezorgtijd ook prima. De site is mooi, maar reageert niet erg vlot. 6/15/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/15/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
we hebben er heerlijk 2 dagen van kunnen eten. Wel een beetje duur maar goede kwaliteit en goed van smaak! 6/15/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Netjes op tijd bezorgd, heerlijk gegeten, zoals altijd! Niks op aan te merken! 6/15/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten kwam eerder dan gedacht en was heerlijk! Vriendelijke bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar! 6/15/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed verzorgd, op tijd gebracht, vriendelijk, lekker gegeten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd netjes op tijd bezorgd. Eten is heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bijzonder duidelijke website om te bestellen! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/13/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/13/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
still can not use my 5 euro discount 6/13/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel goed! Eten smaakt me voortreffelijk! Thanks :-) 6/12/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer goed verzorgd en netjes op tijd bezorgd. 6/12/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was ouderwets heerlijk!!! Na lange tijd terug in Den Haag en gelijk besteld Snelle en vriendelijke bezorger 6/11/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk weer gegeten ,, super mals vlees en de Bami zalig ook de Saté en Foe young hai .tot gauw weer 6/11/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/10/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten kwam op tijd en was gloeiend heet. Fantastisch. En ondanks dat ik een kleine portie had besteld, kan ik er twee dagen van eten! 6/8/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker snel bezorgd en weer een prima kwaliteit. Lekker gegeten ;) 6/8/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/8/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel bezorgt en erg lekker !! 6/8/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
I usually order by phone but decided this time I would use your website and 5 EURO discount. The website has crashed a few times and it has been impossible to order as obviously the shop in Den Haag was closed. As I long-standing customer could I just offer one suggestion?? The photos of the food look fantastic, but a little label or link to tell me what I'm looking at would be nice. 6/8/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer van de chin.bami, deze was voor een deel behoorlijk verdroogd, wat we bij jullie niet zijn gewend. 6/8/2020
Bamihuisje 4 stars after 630 reviews
Bamihuisje