Reviews


4 stars after 320 reviews
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het krokant gebakken spek met bami en nassie was erg lekker de gebakken pisang goreng was ook goed en alles was goed op temperatuur en mooi op tijd bezorgd door een nette meneer 8/23/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was weer gewoon lekker. ga zo door 8/22/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/21/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top ! 8/19/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima! Mooi op tijd en en nog heet op ons bord! Smaakte lekker de bami Singapore. 8/19/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was prima. Maar moesten deze keer erg lang wachten. Bezorger kon onze flat niet vinden, dat hebben we nog niet eerder meegemaakt. Jammer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/18/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/18/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en perfect op tijd bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/18/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk!!! 8/13/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/12/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/11/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het geroosterd spek met bami en nasi was erg lekker Ook de saté saus was lekker goed op temperatuur en mooi op tijd bezorgd door een nette man This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/11/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/6/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten. 8/3/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker! 8/3/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heb al een review geplaatst dat alles prima was, ga zo door 7/31/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/30/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
goed lekker en snel 7/23/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
7/22/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk zoals wij altijd al van het Bamihuisje gewend zijn. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/21/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom goed warm en heerlijk eten!!! Ruim op tijd bezorgd! Ben niet voor niets een vaste klant! Topper!! 7/17/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Loempia niet warm genoeg korst taai smakeloos inhoud geen saus bij nooit meer 7/16/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het gegrilde spek met bami en nasi was weer erg lekker goed op temperatuur en mooi op tijd bezorgd door een nette meneer En de pindasaus was heerlijk tot de volgende x 7/6/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom een lekkere maaltijd. Ruim binnen de afgesproken tijd was de maaltijd afgeleverd. De temperatuur was oké. 7/5/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/5/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging was keurig op tijd. Het eten was heerlijk. De website kan wat overzichtelijker. Zeker de moeite waard om nog een keer te bestellen :) 6/27/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/25/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling, babi pangang met bami kwam op tijd, was nog goed op temperatuur en het vlees was licht knapperig. 6/24/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Mooi op tijd, goed van smaak. 6/22/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het geroosterd spek met bami en nassie was weer erg lekker goed op temperatuur en mooi op tijd bezorgd door een nette meneer. 6/22/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij vinden het vreemd dat we bij een bestelling van € 85 ook nog eens €2 bezorgkosten moeten betalen. Voor zover ik weet doen andere bezorgdiensten dat niet. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De krokant gebakken spek met bami en nasi was erg lekker ook de pinda saus was heerlijk goed op temperatuur en mooi op tijd bezorgd door een nette man This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten waas weer prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De werking van de website zou echt verbeterd moeten worden... huisnummer wordt niet ingevuld en er wordt onnodig meerdere malen gecheckt of op mijn postcode wel wordt bezorgd. Ook switchen tussen Bamihuisje en Surindo levert problemen op... 6/13/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Aardige bezorger peter een zeer nette bezorger lekker eten 6/11/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prijzen zijn sterk verhoogd, kwaliteit is de laatste paar keer beduidend minder. Satesaus bij de rijsttafel leek aangebrand. 6/10/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Veel en erg lekker!! 6/5/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website werkt nog altijd niet goed, er wordt meerdere malen gevraagd om te checken of op mijn postcode wel wordt bezorgt en moet ook nog steeds mijn huisnummer zelf invullen. Bij wisselen van Bamihuisje naar Surindo lijkt het alsof ik niet meer ben ingelogd 6/1/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten mag minder vet .. het was vreselijk en.dat maakt het zo niet lekker.. zonde het was veel geld 5/27/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nieuwe kok? Loempia besteldcals doorbakken maar dreef in het vet en stortte van ellende uit elkaar..rest van bestelling smaakt ook niet als van jaren gewend. Jammer want alles is wel duurder. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super gegeten en mooi op tijd. Was weer Toppie 5/25/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima lekker gegeten, Simon 5/22/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/20/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De website werkt onhandig... als ik wil bestellen van het menu van Surindo lijkt het alsof ik niet ben ingelogd en moet ik mijn postcode invoeren. Ook heb ik al mijn gegevens ingevoerd, maar moet bij bestelling toch nog mijn huisnummer invoeren! 5/20/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Haaievin soep was waterig en smakeloos. FYH was goed 5/20/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor het eerst online bestelling gedaan, beviel uitstekend!! 5/20/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles lekker en goed warm. Op tijd en vriendelijk bezorgd. 5/14/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Gelukkig weer lekker gegeten . This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
vlot bezorgd eten lekker warm en vers heerlijk gegeten 5/7/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/7/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk en snel bezorgd. De chinese loempia was wel wat vet deze keer. Voor de rest prima. 5/6/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/5/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het (Chinese) eten is gewoon heel lekker. 5/3/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
alles ok 4/27/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima service! Site bevat paar kleine tekortkomingen. 4/24/2019
Bamihuisje 4 stars after 319 reviews
Bamihuisje