Reviews


4 stars after 828 reviews
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Babi pangang redelijk, maar de drie groentegerechten niet (waarschijnlijk niet vers, vooral bij garnalen met groente was de groente papperig). Broodje met vis is niet geleverd, ook niet na email mijnerzijds. Is ook niet terugbetaald. 10/30/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Laat bezorgd maar wel heel lekker 10/30/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 10/28/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was weer grandioos. 10/28/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima adres voor lekkere maaltijden This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk en vers eten. Ik haal graag bij ons Bamihuisje This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Schrok me rot dat ik voor de 2 chinese groenten loempia s 4.40 moest betalen ..wat een kleine dingen zeg. Net zo groot als een vietnamese loempiaatje .. Dan kan je beter de Bami of de Chinese Kip Tauge loempia nemen. Belachelijke prijs This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had Chinese/indische bami besteld maar kreeg Surinaamse bami erbij helaas. De nasi was saai met doperwten en wortel die niet vers waren. Geen prei of ei. Roti en babi Pangang waren heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat we lang op de bestelling moesten wachten. Maar we hebben heerlijk gegeten. Gaan we zeker nog een keer doen 10/24/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
10/24/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Alles was nog lekker heet terwijl het best een stukje rijden is. Super! 10/23/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als altijd eten was echt lekker. Was bezorgd op tijd. Was warm. Lekker!!!! 10/23/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer genoeg was het eten koud 10/22/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Rijst was vergeten mee te leveren, ik heb gebeld en binnen 15 minuten alsnog geleverd! Goede service! 10/21/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
weer helemaal goed 10/19/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd op tijd en warm, goed verpakt en topkwaliteit. 10/19/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten is altijd top! Goed van smaak en meestal op tijd bezorgd. Deze keer was het helaas ietsje later dan de aangegeven tijd en was de roti niet zo warm als normaal. Blijf wel nog steeds bij jullie bestellen ;) 10/19/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben zeer tevreden.Het eten is zoals altijd heeeeerlijk. 10/19/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Dit keer erg onsmakelijk, de nasi te vet en nat. De groenten waren niet vers. Dus viel het heel erg tegen en ben er voorlopig wel even van genezen. Heel jammer. 10/17/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Normaal bestel ik altijd bij surindo maar dit is de laatste keer echt slecht had roti 4 stukjes kipfilet de schillen zat nog op het ei ik besteld nasi krijg witte rijst 10/17/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sommige gerechten waren niet warm 10/17/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/16/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen 10/16/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 10/16/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Suuuppppeerrrr lekker eten! Vlees was heel erg mals en de saus die er in mijn geval bij zat was goed op smaak. Vindt het alleen jammer dat de prijzen zo hoog zijn voor wat je krijgt. Het was genoeg maar betaalde er naar mijn gevoel wel de hoofdprijs voor. 10/16/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit was voor ons de eerste keer dat we bij het BamiHuisje besteld hebben. Goede kwaliteit, heerlijk gegeten. Voldoende qua porties. Redelijk snelle levering. Een aanrader voor lekker eten. 10/16/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was niet warm helaas 10/12/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat het vlees van de Babi pangang met zoetpikante saus zo onzettend dik en grof gesneden was, dit was echt een afknapper. Het vlees was ook heel donker van kleur en andere stukken weer licht , dus oude en nieuwe door elkaar heen. Smaak was goed 10/12/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/11/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas was de bezorger vroeger dan de afgesproken tijd. Het eten was wel erg lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/11/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De maaltijd was weer heerlijk, vers, warm en voldoende. Weervoor herhaling vatbaar. 10/10/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/10/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/10/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Lekker eten, maar de tweede keer dat het bijna 2 uur duurden voor het eten er was. 10/10/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Babi Pang gang balinees, stond als pittig, ?? maar was zoet als suiker ook een 30 minuten te te laat, maar geen excuus van de bezorger !! dus geen fooi, 10/9/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat zijn jullie loempia’s toch heerlijk en lekker knapperig! 10/8/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Normaal ben ik altijd erg tevreden over "Bamihuisje -Rijsttafel vpor twee personen". Sit keer duurde het echter bijna 2 uur voordat ik mijn bestelling ontving. Bij nabellen werd me iets extra's bij de bestelling beloofd. Dit 'extra's' is nooit meegegeven. Daarbij smaakte de Wantan-soep alsof hijbwas aangelengd met water en was de nasi blijkbaar op, want om de bak nasi op te vullen, was er gewoon witte rijst doorheen gegooid. Bamihuisje, bormaliter hebben jullie lekker eten, maar dit was écht een tegenvaller en zonde van het geld. En beloof ook geen dingen aan de telefoon die je niet waar kunt maken. 10/6/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten! 10/5/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/3/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer grote klasse, alles was nog heet en Zalig. Dikke 10 10/3/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Roti en pastei perfect! Patat slap en week, en zeer weinig voor het geld dat je er voor betaalt. 10/2/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was lekker maar was niet echt warm toen wij het kregen. kwam ook een uur later dan gevraagd. Is wel duur voor de hoeveelheid die je krijgt. We hadden gebeld maar ze komen alleen met excuses en geen oplossing. 10/2/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/2/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer, voor het eerst in zo'n 10 jaar slecht:( Beiden broodjes waren zeiknat. Pangpang was 50%spek en bami was ook supernat. Ik denk omdat ze langer dan een uur in de verpakkking waren want het duurde 2 uur voor bezorging. Ben niet boos maar kleine vergoeding zou wel eerlijk zijn:( 10/2/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering . Heerlijk eten . 10/2/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/1/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat zijn wij weer verwend door het bamihuisje Surindo. Ik heb al eerder een beoordeling gegeven, maar ik ben zo enthousiast over de Indische rijsttafel voor twee personen. Het zijn echt authentiek Indische smaken en daar zijn wij heel aangenaam verrast over. Voor herhaling vatbaar. Ga zo door bamihuisje. We hebben gesmuld. Ook mooi op tijd bezorgd dat vergat ik bijna te zeggen. 10/1/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/1/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/30/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/30/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals inmiddels van jullie gewend, was de Roti kip niet te versmaden. De kruiden zijn precies goed, de maaltijd warm en de bezorging snel door een vriendelijke bezorger. Puntje ter verbetering; mag wel wat meer saus bij de maaltijd. 9/28/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Elke keer weer even lekker! Heerlijk gegeten, volgende keer weer bij jullie halen. 9/28/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en fijne website 😀👍🏻 9/28/2020
Bamihuisje/Surindo 4 stars after 828 reviews
Bamihuisje/Surindo