Reviews


4 stars after 421 reviews
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/17/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles Prima! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/17/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke tsja shiew. lekker mals. zo krijg ik het hier in de buurt niet. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/17/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was super lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/17/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorging was over tijd, daardoor was het niet zo warm meer. De kwaliteit was redelijk tot goed. Op de website miste ik informatie over bezorgkosten en een kwartje voor betaling per i-deal vind ik een beetje sneu. 11/15/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals 'gewoonlijk' snel, warm en lekker 11/14/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zoals gewoonlijk weer lekker 11/13/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik bestel vaak bij bamihuisje maar de kwaliteit en service was niet zoals ik gewend ben. Bezorgen duurde 2uur (aangegeven was 45min). Het eten was koud en de vegetarische bami bevatte alleen maar wortel (normaal ook ei en prei) en had geen smaak. 11/13/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
voor 27 euro niet echt veel voor 2 personen 11/11/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Was heerlijk,voor morgen nog wat over,word dus twee dagen smullen! 11/8/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Héérlijk gegeten. Dank. 11/8/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/7/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten. Eten was ook goed warm en op tijd bezorgd. 11/2/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Was weer TOP. 10/31/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorger was ontzettend onbeleefd en heel erg arrogant. 10/29/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website werkt niet zoals het moet (of zou kunnen). Ik heb mijn adresgegevens in mijn account ingevoerd, maar moet die nog steeds - bij elke bestelling - handmatig bevestigen... 10/29/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heeeeeeerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/27/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/27/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Dit keer was alles al bijna koud nooit eerder gebeurd 10/23/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging binnen een half uur. We hebben genoten van de rijsttafel voor 2. Genoeg voor 3 personen. 10/21/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Geen opmerkingen 10/21/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelde al jaren bij het Bamihuisje. Was heel goed, en toen kwam er (in mijn ogen en volgens mijn smaakpapillen) een mindere periode dus toen een tijd niet meer besteld. Gisteren weer eens geprobeerd en ik was blij verrast, de kwaliteit was weer als vanouds, misschien zelfs nog beter!!!! We hebben met zijn allen echt heerlijk zitten genieten van het eten! 10/18/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
tot nu toe altijd lekker eten 10/14/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk en warm eten gekregen. Ruim op tijd bezorgd!!! Blijft een topper!!! 10/12/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/7/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten. Bezorging duurde erg lang helaas This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/6/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/29/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk!! 9/25/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is altijd super lekker, snel bezorgd (of precies op het tijdstip dat je het vraagt om te bezorgen) en de restjes kan je zo invriezen (de bakjes die ze gebruiken zijn stevig, diepvriesproof en kunnen daarna gelijk de magnetron in)! super, ga zo lekker door! 9/20/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn vrouw vond de bief in zwarte bonensaus aan de hete kant. Ik vond het heel lekker. Geniet elke keer weer van jullie eten. Tot gauw! 9/14/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zoals gewoonlijk weer prima 9/13/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
9/13/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Krijg wat je besteld 9/13/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het geroosterde spek was deze x erg hard geroosterd er waren een hele boel stukjes vlees zwart van kleur en dat proefde je ook jammer is nog nooit voor gekomen er lag ook een hele laag vet in de bakjes de bami en nasi waren wel lekkerhebben jullie soms een andere kok dit is nog nooit ge beurt erg jammer Wel goed op temperatuur en mooi op tijd bezorgd door een nette meneer 9/12/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima. 9/4/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/1/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/1/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/30/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
weer uitstekend 8/28/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 8/28/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was goed en lekker. Bezorging duurde erg lang. Had graag een optie gehad voor een klein beetje groente bij mijn gerecht. Was nu enkel eend + nasi 8/24/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het krokant gebakken spek met bami en nassie was erg lekker de gebakken pisang goreng was ook goed en alles was goed op temperatuur en mooi op tijd bezorgd door een nette meneer 8/23/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was weer gewoon lekker. ga zo door 8/22/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/21/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top ! 8/19/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima! Mooi op tijd en en nog heet op ons bord! Smaakte lekker de bami Singapore. 8/19/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was prima. Maar moesten deze keer erg lang wachten. Bezorger kon onze flat niet vinden, dat hebben we nog niet eerder meegemaakt. Jammer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/18/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/18/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en perfect op tijd bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/18/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk!!! 8/13/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/12/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/11/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het geroosterd spek met bami en nasi was erg lekker Ook de saté saus was lekker goed op temperatuur en mooi op tijd bezorgd door een nette man This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/11/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/6/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten. 8/3/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker! 8/3/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heb al een review geplaatst dat alles prima was, ga zo door 7/31/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/30/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
goed lekker en snel 7/23/2019
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
7/22/2019
Bamihuisje 4 stars after 421 reviews
Bamihuisje