Reviews


4 stars after 761 reviews
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bakjes hebben gelekt en het was niet zo lekker. Normaal altijd helemaal in orde maar vandaag niet This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/23/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Elisabeth: Heerlijk!! Een dikke tien voor de kok en het hele team. Blijf gezond allen.. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/23/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heeelijk 8/22/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer prima eten voor een goede prijs, op het juiste tijdstip bezorgd 8/22/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heeeeeeerlijk gegeten 😋 8/22/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas alweer anderhalf uur moeten wachten, met smoesjes toen ik belde. Hiermee de langste bezorgtijd van alle restaurants in Den Haag, die het ook druk hebben. Resultaat lauwwarm eten en dat is zonde want de kwaliteit is goed. Heb het 5 x geprobeerd, maar na de 3de teleurstelling, niet meer voor mij. 8/22/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/21/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb wel eens beter gehad. Eten was niet heet genoeg en niet zo vers, sorry, normasl geen klachten. 8/21/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/21/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, maar voor het geld was het wel weinig. Vooral de grote bak mihoen gaat bij ons voor een kleine door. En vind voor 42 euro toch wel dat de bezorging voor niks mag worden gedaan. 8/21/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer voortreffelijk en super warm. Dikke 10 8/21/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/21/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/20/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk en ruim voldoende voor 2 dagen. 8/20/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tevreden over de bezorgers? Geef de bezorgers dan ook een fatsoenlijk salaris. 8/19/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had fu yong hai met grote Chinese garnalen besteld, maar jullie brachten met vlees. Had ik niet besteld. Volgens mij is met vlees goedkoper dus jullie moeten me nog geld terugbetalen!!!! 8/17/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was op tijd binnen. En smaakte weer heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/16/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/14/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Jammer dat er nasi was Ipv bami. Maar ook dat was prima te eten. 8/14/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heb de bezorgkosten niet begrepen en waarom ik via ideal transactie kosten moest betalen Jullie folder geeft anders aan.De bezorger heeft al een fooi ontvangen. 8/14/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bijzonder lekker eten. Het was de eerste keer dat wij besteld hebben, maar zeker niet de laatste keer. Wat een grote keuzemogelijkheid. Supervriendelijke bezorger! 8/13/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service ondanks de drukte bij bezorging... het eten was lekker.. 8/12/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/12/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 8/10/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten op de juiste tijd bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heb een naxi mix met varken en kip besteld. Idem voor een bami mix groot. Kreeg alleen een bakje nasi en een bakje bami. Wellicht is de bezorger het vlees vergeten.... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het was weer prima! 8/7/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/7/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vlot bezorgd lekker goed warm en ruim voldoende 8/4/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/3/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/3/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/3/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service, goede kwaliteit eten 8/3/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/1/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was lekker en warm. Werd goed verpakt en op tijd afgeleverd door een vriendelijke koerier. Note: ik zocht de mogelijkheid op de website om een bedragje te storten voor die vriendelijke koerier en kon die niet vinden. 7/29/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
ok alles 7/28/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/27/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/27/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top 7/27/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwalitatief goed eten website overzichtelijk en bezorging altijd netjes op tijd. Het eten iets beter laten uitlekken voordat het in de bakjes gaat, dan is het 5 sterren. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk, ruim op tijd, smakelijk en heet, niks op aan te merken ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd lekker eten en meer dan genoeg This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het zou mooi zijn als de website waar meer gedetailleerde info over de gerechten zou geven. Ik bestelde rijsttafel en verwachtte en aantal gerechtjes. Nu soep, vlees/groente en een toetje. Het smaakte prefect. Maar mijn verwachting was anders.🤷 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
wederom weer op tijd, en heerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/24/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten zoals altijd smaakte het zalig , weer tot snel 7/24/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten uitstekend. Bezorging punctueel en de website is makkelijk. Kortom. Een aanrader. 7/23/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Groente was te nat en zacht 7/20/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Waarom kon ik niet bestellen via thuisbezorgd.nl 7/20/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/19/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/19/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas niet tevreden. Het bezorgen duurde 1,5uur. Het was koud en er zat vlees door de bami terwijl ik had aangegeven alles vegetarisch te willen. Ook droop de kroepoek en de loempia van het vet. 7/17/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/17/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is een beetje jammer dat er een behoorlijk verschil zit in prijzen als je het laat bezorgen of af komt halen. Dit heb ik nog nergens anders meegemaakt. Dit was dus de laatste keer dat ik hier iets besteld heb 7/13/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/12/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het eten was weer heerlijk....dank jullie wel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/12/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
goede bezorging, eten was heerlijk..verder geen opmerking. bedankt nog... 7/11/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
10 minuten te late bezorging 7/10/2020
Bamihuisje/Surindo 4 stars after 761 reviews
Bamihuisje/Surindo