Reviews


4 stars after 554 reviews
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/19/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat opviel was dat er toch bezorgkosten in rekening werden gebracht ondanks dat ik via de website heb besteld. Ook bij ideal betaling werden kosten in rekening gebracht: vreemd in coronatijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/19/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/19/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was voortreffelijk en goed verzorgd en op tijd bezorgd. Echt SUPER. 4/18/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Betalen via Ideal kost extra, dat verbaast me zeer... 4/18/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig op tijd en smaakte goed. 4/18/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn eerdere bestekking ging fout, id geannuleerd. Ik wacht op terugstorting van het betaalde bedrag. 4/16/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Makkelijk bestellen, lekkee gegeten. 4/16/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We had a very fast delivery, about 10 minutes I think. Absolute record! 4/15/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/15/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed eten, op tijd bezorgd. 4/15/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Bezorger was iets eerder dan de afgesproken tijd maar zeer vriendelijk 4/13/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima 4/13/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/11/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/11/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top hoor:) 4/11/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
voor het eerst niet zo goed vlees was erg hard ben vaste klant zo jammer net of het verbrand was geweest brrrrrrrrrrrrrrrr 4/10/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Je kunt nergens de kortingscode invullen. Kortingscode met hoofdletter? Geen korting, geen kroepoek. 4/10/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling ruim op tijd bezorgd door aardige man. Het eten was voor ons wat aan de natte kant. Wij houden meer van minder saus en het mag wat pittiger. De volgende keer zullen we apart vermelden dat we de saus apart willen hebben. We weten nog niet of dit mogelijk is. 4/7/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
het gaat wel eten was goed alleen de prijzen zijn wat aan de hoge kant 4/6/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik moet helaas zeggen dat ik de Chineze Nasi dit maal heel flauw vond, het was net witte rijst en proefde ook zo. Maar het blijft mijn favo toko. Volgende x beter;) 4/4/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/3/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
alles was prima 4/3/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/2/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten was lekker, was op tijd en goed op temperatuur. Op mijn vorige opmerking kreeg ik ook een reactie naar tevredenheid. We gaan hier zeker vaker bestellen. 4/2/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/2/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/1/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd snelle en vriendelijke bezorging, en het smaakte weer uitstekend! 4/1/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/30/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben tevreden over de bezorging en ook over de kwaliteit van de bestelde gerechten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/29/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn bestelling werd door een vriendelijke meneer afgeleverd. Ik heb heerlijk gegeten. De bestelling was makkelijk te plaatsen op de overzichtelijke website. 3/28/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging veel te traag 5 kwartier ipv beloofde 3 kwartier, hierdoor is het eten afgekoeld! Verder geeft de website niet aan wat de Indische Rijsttafel inhoudt en de Rijsttafel heeft zeer weinig met Indisch eten te maken...(!). Communicatie en Inzicht in wat je als klant mag verwachten is hierdoor onder de maat, zeer teleurstellend. 3/28/2020
U heeft de Chinees Indische rijsttafel van Bamihuisje besteld. Die is inderdaad niet authentiek Indisch, maar zoals bij de meeste Chinese restaurants. Ik adviseer u bij onze Indische afdeling van Surindo de rijsttafel te bestellen. Die wordt door een Indische kokkin gemaakt. Sorry voor het ongemak. Vul bij kortingscoupon het woord surindo in(kleine letters) en u krijgt 5 euro korting.
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed, snel en heet. Vooral de kipsate is de beste ooit. 3/27/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd prima! 3/26/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Op de folder staat dat als je online besteld, je geen bezorgkosten hebt. Maar er kwam toch 2 euro aan bezorgkosten bij. En ook nog betalen voor het online betalen. 3/25/2020
Vul bij kortings coupon het woord surindo in (met kleine letters) en u krijgt 5 euro korting op uw bestelling.
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Hadden duidelijk aangegeven vegetarische bami en nasi. Groot+klein bak bami en klein bak nasi werden bezorgd. Niet vegetarisch. Gebeld. Werd hersteld. Toen de wisseltruc. Verkeerd bezorgde bakken meegegeven. Gekregen 1 klein bakje nasi en 1 klein bakje bami gekregen , waren inderdaad vegetarisch. 1 grote bak bami verdwenen 😂😷 3/24/2020
Bij deze nog 1 grote bami tegoed, is niet goed naar de bestelling gekeken.
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het heeft weer, zoals altijd, heerlijk gesmaakt 3/23/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/22/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De saté ajam is heel goed. Miniloempia's kunnen iets knapperiger. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/22/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Jammer, dat sommig voedsel al lauw was. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/22/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/22/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Geheel volgens afspraak bezorg, en lekker gegeten. 3/21/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super 3/21/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/19/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/18/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/18/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bestelling via Thuisbezorgd.nl ging niet goed, kreeg na betaling via IDEAL error, heb uiteindelijk rechtstreeks via jullie site besteld en (dus dubbel) betaald 3/18/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heel lekker, als alleenstaande eet ik er vier dagen van. Dus ook heel goedkoop. 3/16/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima 3/16/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/15/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/15/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Op website konik de kortingscoupon niet toepassen dit aangegeven bij opmerkingen maar niet aangepast in de rekening 3/11/2020
met kleine letters het woord surindo invullen, dan moet het lukken.
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Binnen 10 min. Al bezorgd 3/9/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/8/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed, smakelijk en warm eten! Ben niet voor niets vaste klant. Aanrader!! 3/3/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goed idee om via jullie eigen site te bestellen en €5 korting te geven 3/3/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/2/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij kregen wat wij bestelden. De gerechten waren vers, knapperig en op goede temperatuur. Ook de bezorgtijd was in orde. Wij zijn nog steeds tevreden over het Bamihuisje. 3/2/2020
Bamihuisje 4 stars after 554 reviews
Bamihuisje