Reviews


4 stars after 905 reviews
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/3/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer grote klasse, alles was nog heet en Zalig. Dikke 10 10/3/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Roti en pastei perfect! Patat slap en week, en zeer weinig voor het geld dat je er voor betaalt. 10/2/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was lekker maar was niet echt warm toen wij het kregen. kwam ook een uur later dan gevraagd. Is wel duur voor de hoeveelheid die je krijgt. We hadden gebeld maar ze komen alleen met excuses en geen oplossing. 10/2/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/2/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer, voor het eerst in zo'n 10 jaar slecht:( Beiden broodjes waren zeiknat. Pangpang was 50%spek en bami was ook supernat. Ik denk omdat ze langer dan een uur in de verpakkking waren want het duurde 2 uur voor bezorging. Ben niet boos maar kleine vergoeding zou wel eerlijk zijn:( 10/2/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering . Heerlijk eten . 10/2/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/1/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat zijn wij weer verwend door het bamihuisje Surindo. Ik heb al eerder een beoordeling gegeven, maar ik ben zo enthousiast over de Indische rijsttafel voor twee personen. Het zijn echt authentiek Indische smaken en daar zijn wij heel aangenaam verrast over. Voor herhaling vatbaar. Ga zo door bamihuisje. We hebben gesmuld. Ook mooi op tijd bezorgd dat vergat ik bijna te zeggen. 10/1/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/1/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/30/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/30/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals inmiddels van jullie gewend, was de Roti kip niet te versmaden. De kruiden zijn precies goed, de maaltijd warm en de bezorging snel door een vriendelijke bezorger. Puntje ter verbetering; mag wel wat meer saus bij de maaltijd. 9/28/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Elke keer weer even lekker! Heerlijk gegeten, volgende keer weer bij jullie halen. 9/28/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en fijne website 😀👍🏻 9/28/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/27/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk en zag er verzorgt uit. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/27/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/27/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/27/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
weinig voor veel en bami zonder groente en de nasi ook lijkt wel witte rijst portie zijn kleiner de voorheen 9/26/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/26/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/26/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/25/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/24/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Portie was wat klein, maar erg lekker 9/24/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Inplaats van bami kregen we nasi maar na 'n telefoontje kregen we snel alsnog de bami...ook zat, ter compensatie, 'n lekker zakje bananenchips bij...dank jullie wel... 9/23/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas was de bami loempia te hard gebakken en 1 was ook kapot broodjes waren wel goed maar zal niet gauw meer bestellen als ik trek heb in een bami loempia 9/23/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/22/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/21/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
alles weer prima in orde This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/20/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/20/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ruim op tijd en zoals altijd weer heerlijk gegeten. De Noe Wor is al jaren m’n favoriete gerecht dus nog steeds een aanrader. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/20/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd bezorgd en super lekker.Complimenten 👍😋 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/20/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima eten. 9/19/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
kwaliteit krijgt één ster, omdat ik niet heb ontvangen wat ik heb besteld! 9/18/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De maaltijd was goed en werd op tijd bezorgd. 9/18/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was weer perfect 9/17/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was weer goed, lekker warm en dus optijd! Top! 9/16/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en goede service, voor herhaling vatbaar. 9/16/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De loempia was helaas aan de koude kant en er was wel erg veel olie/vet in het bakje, jammer. Daardoor was hij minder krokant. 9/15/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top hoor. 9/14/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/12/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was lekker en snel bezorgd 9/11/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
9/11/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/10/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De maaltijd was goed en werd op tijd bezorgd. 9/10/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen 9/9/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten babi pangang was erg lekker en de service was prima. 9/9/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd was het erg lekker en ook nog netjes op tijd! En de bezorgers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik ben wel blij dat je hun nu ook digitaal fooi kan geven!!! 9/8/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/7/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was de nasi koud , al het andere van de rijsttafel was perfect This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/6/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/6/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Gewoon lekker en dat is het al jaren. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/6/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
All good. Except you did not read and follow the request in the comment / note section of my online order 9/5/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
leverancier wilde niet de trap op 9/5/2020
Bamihuisje Van Zeggelenlaan 80 070 394 0800
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals goed eten, goede bezorging en goede kwaliteit! 9/5/2020
Bamihuisje/Surindo 4 stars after 905 reviews
Bamihuisje/Surindo